Werkwijze

Prijzen:
Alle prijzen op onze website zijn – tenzij anders vermeld – exclusief b.t.w.

Levertijd:
Wij werken met veel verschillende leveranciers met uiteenlopende levertijden, wij kunnen hier dus geen standaard levertijd vermelden. Wij informeren u graag over de levertijd van het artikel waar u in geïnteresseerd bent, bel of mail ons gerust hierover!

Bestellen:
U kunt uw bestelling aan ons telefonisch doorgeven of via email. U ontvangt hierna van ons per mail een bevestiging en/of een aanbetalingsfactuur.

Verzendkosten: Indien mogelijk verzenden wij onze alle artikelen via PostNL, voor de bij hen geldende verzendtarieven. Is het te verzenden artikel te groot / te zwaar, dan zijn de kosten voor de verzending in overleg. Uiteraard kunt u uw bestelling ook afhalen bij ons kantoor/magazijn in Lisserbroek.
Verzendkosten van binnen 14 dagen retourzenden worden aan u doorberekend.

Garantie:
Wij geven 24 maanden op onze artikelen (zie algemene voorwaarden voor uitzonderingen), mocht u aanspraak willen maken op garantie van het aangekochte artikel neem dan even contact met ons op over de retourzending. Klik hier om naar de contact info te gaan. Op de garantie kan geen aanspraak gemaakt worden als het defect is veroorzaakt door:

  • defecten of slijtage als gevolg van nalatig onderhoud,
  • als er veranderingen in of aan het artikel zijn aangebracht door derden,
  • als de datum op de factuur is gewijzigd of onleesbaar gemaakt is,
  • door gebreken die zijn ontstaan door niet met bestemming corresponderend of onoordeelkundig gebruik zoals het niet volgen van de bijbehorende  gebruiksaanwijzingen,
  • beschadiging door opzet of grove onachtzaamheid,
  • blootstelling aan vochtigheid, extreme warmte of zonlicht of extreme koude,
  • bij van buiten komend onheil zoals blikseminslag etcetera,

BIJ VERLICHTING:

  • oververhitting door centrale of andere verwarming of door het gebruik van een te hoog wattage-gloei of halogeenlamp,
  • indirecte kosten, veroorzaakt door het buitenbedrijf zijn van het defecte artikel, kunnen niet voor vergoeding in aanmerking komen
  • lichtbronnen zijn uitgesloten van garantie.

Betalen:
Als wij een factuur mailen, ontvangt u tevens een email-link om de betaling per IDEAL te kunnen doen.
Overschrijven op het op de factuur vermelde bankrekeningnummer kan natuurlijk ook.

Artikelen ruilen:
De goederen mogen binnen 14 dagen retour gestuurd worden, mits de artikelen en verpakking onbeschadigd zijn. Uitgezonderd zijn artikelen die speciaal voor u zijn bewerkt, bijvoorbeeld materialen op maat gemaakt of op maat besteld. Graag uw factuur erbij voegen met daarop het rekening nummer waar wij het bedrag op terug kunnen storten. Binnen 14 dagen na ontvangst van de retourzending, wordt het verschuldigde bedrag aan u overgemaakt. De kosten van retourzending komen voor uw eigen rekening en dienen vooraf betaald te worden, wij adviseren ten aller tijden om de bestellingen verzekerd terug te sturen. Wij zijn niet verantwoordelijk voor de retourzending. De retouren moeten verstuurd worden naar onderstaand adres.

WaVe Totaalinrichting
Turfspoor 155b
2165 AW LISSERBROEK

Klachten:
Wij verzoeken u om de geleverde producten zo snel mogelijk te controleren. Heeft u klachten over een door ons geleverd artikel en/of dienst, neem dan alstublieft contact met ons op via telefoon : 0252-684368 of per email. Wij zullen vervolgens uw klacht in behandeling nemen en zo spoedig mogelijk naar een oplossing zoeken.

© 2015 - 2023 Wave Totaalinrichting | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel